Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:48 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lasagna raw

ro

09 Sep, 2013 09:35 3716 Marime text
Aceasta reteta doresc sa o fac din luna august. Atunci am invatat sa fac pesto de busuioc special pentru ea. Dar asa a fost sa fie si sa ii vina vremea doar acum. Se poate lasa in deshidrator pentru 2 ore, dar e foarte buna si asa. Am fost foarte incantati de gustul ei si am trecut-o deja pe lista preferintelor.

Ingrediente:

    Strat din felii de dovlecel zucchini
    dovlecei zucchini - 6 bucati
    sare de Himalaya - 1/2 lingurita

Mai citiţi şi: Mini Pizza

    Branza de caju
    caju - 2 cani
    lamaie - 2 linguri zeama
    drojdie inactiva - 2 linguri
    sare de Himalaya - dupa gust


Mai citiţi şi: Supa Miso

    Sos de rosii
    rosi cherry - 6 bucati
    rosii uscate conservate in ulei virgin de masline - 1/2 cana
    usturoi - 1 catel
    oregano uscat - 1 lingurita
    busuioc uscat - 1 lingurita

    majoran uscat - 1/2 lingurita
    sare de Himalaya - dupa gust
    peperoncini - dupa gust

Mai citiţi şi: Tort raw cu fructe de pădure

    Sos pesto de busuioc (varianta de iarna)
    spanac - 2 cani
    busuioc uscat - 2 linguri
    seminte de pin - 1/2 cana
    ulei extravirgin de masline - 1 lingura
    lamaie - 1 lingura zeama
    sare de Himalaya - dupa gust
    apa de izvor - dupa gust

    Ornare
    masline Kalamata -
    vlastari de ridiche rosie

Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii