Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rawveganjoy.ro Brânză indiană

ro

17 Feb, 2014 09:55 2765 Marime text
apa de izvor, chimen indian, drojdie inactiva, garam masala, lamaie, mustar raw, nuca caju, Bucataria indiana a fost una din favoritele mele inainte de a deveni raw vegana. Uneori mai am nostalgii si imi doresc sa savurez mancarurile lor picante si parfumate.
Am creat cateva retete cu iz indian si aceasta a fost o branza pe care am pregatit-o pentru Potluck-ul din luna iunie.
 
Ingrediente:

    nuca caju - 300 g
    drojdie inactiva - 3 linguri
    lamaie - zeama de la 1 bucata
    mustar raw - 1/2 lingurita
    chimen indian - 1/2 lingurita
    garam masala - 1 lingurita
    turmeric - 1/4 lingurita
    peperoncini - dupa gust
    sare de Himalaya - dupa gust
    apa de izvor - daca este necesar


Reţeta integrală pe rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii