Rawveganjoy.ro Cheesecake raw cu aromă de portocale
Rawveganjoy.ro: Cheesecake raw cu aromă de portocale
13 Feb, 2014 10:15
ZIUA de Constanta
2570
Marime text
Intotdeauna mi-a placut cum suna cuvantul cheesecake. Pentru mine are o rezonanta sofisticata si in acelasi timp jucausa. Niciodata nu am facut aceasta prajitura, nici macar pe vremea cand eram vegetariana, insa mama mea pregateste ceva asemanator de Paste, aceasta fiind de departe punctul de atractie al acelor sarbatori.
Deoarece ma amuza atat de mult cum suna si pentru ca este ceva ce inca nu am incercat, eterna provocare, am ales sa o fac o varianta raw pentru Christmas Party-ul din luna decembrie. S-a dovedit o idee excelenta deoarece a placut si am fost chiar incantata cand Ioana, cineva proaspat venit in ale raw veganismului, a exclamat mirata ca, (culmea), chiar are gust de cheesecake!
Asta este partea care imi place cel mai mult la potluck-urile si workshop-urile pe care le organizez, uimirea pe care o vad in ochii celor care iau contact pentru prima data cu acest stil de viata si remarca lor cum ca mancarea raw vegana are un gust familiar si foarte asemantor cu cel din bucataria traditionala, dar de multe ori mult mai bun. Ca sa vezi!
Ingrediente:
Blat
curmale deshidratate - 200 g
pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 400 g
ulei de cocos presat la rece - 2 linguri
Branza
nuca de caju - 500 g
lamaie - zeama de la 2 bucati
vanilie - 2 pastai (partea interioara)
ulei esential de portocale - 15 picaturi
ulei de cocos presat la rece - 5 linguri
apa de izvor - cat este necesar
sirop de agave - 3 linguri
Ornare
mango - cat este necesar
zmeura congelata - 1 bucata
Rețeta completă pe rawveganjoy.ro
Deoarece ma amuza atat de mult cum suna si pentru ca este ceva ce inca nu am incercat, eterna provocare, am ales sa o fac o varianta raw pentru Christmas Party-ul din luna decembrie. S-a dovedit o idee excelenta deoarece a placut si am fost chiar incantata cand Ioana, cineva proaspat venit in ale raw veganismului, a exclamat mirata ca, (culmea), chiar are gust de cheesecake!
Asta este partea care imi place cel mai mult la potluck-urile si workshop-urile pe care le organizez, uimirea pe care o vad in ochii celor care iau contact pentru prima data cu acest stil de viata si remarca lor cum ca mancarea raw vegana are un gust familiar si foarte asemantor cu cel din bucataria traditionala, dar de multe ori mult mai bun. Ca sa vezi!
Ingrediente:
Blat
curmale deshidratate - 200 g
pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 400 g
ulei de cocos presat la rece - 2 linguri
Branza
nuca de caju - 500 g
lamaie - zeama de la 2 bucati
vanilie - 2 pastai (partea interioara)
ulei esential de portocale - 15 picaturi
ulei de cocos presat la rece - 5 linguri
apa de izvor - cat este necesar
sirop de agave - 3 linguri
Ornare
mango - cat este necesar
zmeura congelata - 1 bucata
Rețeta completă pe rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii