Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 05 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rawveganjoy.ro Cheesecake raw cu aromă de portocale

ro

13 Feb, 2014 10:15 2570 Marime text
Intotdeauna mi-a placut cum suna cuvantul cheesecake. Pentru mine are o rezonanta sofisticata si in acelasi timp jucausa. Niciodata nu am facut aceasta prajitura, nici macar pe vremea cand eram vegetariana, insa mama mea pregateste ceva asemanator de Paste, aceasta fiind de departe punctul de atractie al acelor sarbatori.
Deoarece ma amuza atat de mult cum suna si pentru ca este ceva ce inca nu am incercat, eterna provocare, am ales sa o fac o varianta raw pentru Christmas Party-ul din luna decembrie. S-a dovedit o idee excelenta deoarece a placut si am fost chiar incantata cand  Ioana, cineva proaspat venit in ale raw veganismului, a exclamat mirata ca, (culmea), chiar are gust de cheesecake!
Asta este partea care imi place cel mai mult la potluck-urile si workshop-urile pe care le organizez, uimirea pe care o vad in ochii celor care  iau contact pentru prima data cu acest stil de viata si remarca lor cum ca mancarea raw vegana are un gust familiar si foarte asemantor cu cel din bucataria traditionala, dar de multe ori mult mai bun. Ca sa vezi!

Ingrediente:

    Blat
    curmale deshidratate - 200 g
    pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 400 g
    ulei de cocos presat la rece - 2 linguri
    Branza
    nuca de caju - 500 g
    lamaie - zeama de la 2 bucati
    vanilie - 2 pastai (partea interioara)
    ulei esential de portocale - 15 picaturi

    ulei de cocos presat la rece - 5 linguri
    apa de izvor - cat este necesar
    sirop de agave - 3 linguri
    Ornare
    mango - cat este necesar
    zmeura congelata - 1 bucata

Rețeta completă pe rawveganjoy.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii