Rawveganjoy.ro Pizza raw
Rawveganjoy.ro: Pizza raw
06 May, 2014 10:12
ZIUA de Constanta
4047
Marime text



In primul rand am fost foarte incantata de branza. Este prima branza realizata dupa inspiratia proprie si mi-a placut cel mai mult din tot ce am experimentat.
Blatul s-a comportat admirabil, branza i-a patruns masa usor rigida si l-a facut maleabil si pufos.
Ciupercile urechi-de-lemn au dat o textura crocanta si apetisanta compozitiei, iar in combinantie cu amestecul energizant, au iesit foarte aromate.
Sosul de rosii servit separat, si in cantitatea dorita de fiecare, s-a dovedit o alegere potrivita.
Stiu ca suna la superlativ...dar chiar trebuie degustata ca sa te convingi ca este adevarat!
Ingrediente:
Blat
hrisca - 500 g
seminte de in - 1 cana
migdale - 1 cana
sare de Himalaya - dupa gust
tarate de psyllium - 1/2 cana
Branza
caju - 1 cana
smanatana de caju - 3 linguri
sare de Himalaya - dupa gust
drojdie inactiva - 3 linguri
Sos de rosii
rosie - 2 bucati
rosii uscate - 3 linguri
usturoi verde - 3 fire
ulei extravirgin de masline - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
oregano uscat - 1 lingura
busuioc uscat - 1 lingura
Topping
ardei capia - 1 bucata
ciuperci champignon - 4 bucati
ciuperci urechi de lemn - 1/4 cana
ceapa verde - 3 fire
masline Kalamata - 1/4 cana
vlastari de ridiche rosie - 1/4 cana
Rețeta completă pe Rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii