Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:15 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rawveganjoy.ro Salata de ciuperci cu maioneza de caju

ro

26 May, 2014 09:27 5355 Marime text
Dupa cum am mai spus, alimentatia mea a devenit destul de simpla in ultimii ani. Am tinut mai multe jurnale cu ceea ce mananc si ce cure sau procedee de purificare am realizat. Pe aceia care nu le-au vazut si doresc putina inspiratie sau motivatie, ii anunt ca pot sa le vada aici.
Chiar acum tin o alta cura de 21 de zile cu sucuri si anumite procedee detoxifiante, pe care o puteti urmari in timp real aici. Avand in vedere ca de multe ori lucrurile sunt molipsitoare, sper sa influenteze pe cat mai multa lume. Uneori ne este greu sa ne luam avant singuri, asa ca nu se stie niciodata de unde o sa ne vina declicul magic. Acum in piata sunt multe legume, frunze verzi si fructe, pline de culoare, viata si energie si e un moment bun pentru asta.
In curand incep vacantele. Daca am luat cateva kilograme in plus peste iarna si nu am reusit inca sa le dam jos, o cura cu sucuri este cea mai buna si rapida varianta ca sa scapam de ele. Cel putin in cazul meu functioneaza. Pentru cine nu a vazut filmul Gras, bolnav si aproape mort (Far, Sick and Nearly Sead) il recomand cu caldura. O sa va motiveze mai mult decat toate cuvintele.

Am ramas datoare cu cateva retete.
Pentru ultimul potluck am pregatit o delicioasa salata de ciuperci, care a fost foarte apreciata de participanti. Trebuie sa recunosc ca este si salata mea favorita. Am facut-o de zeci de ori pana acum si este singurul preparat mai complex pe care l-am consumat in ultima vreme. Succesul acestei retete este dat de cateva secrete pe care le-am descoperit in timp, insa... am sa va las voua placerea ca sa le gasiti. Va asigur ca sunt la vedere. Astept cu nerabdare feedback-urile voastre.

Ingrediente:

    ciuperci champignon - 1000 g
    nuca de caju - 50 g
    mustar raw - 1 lingurita
    patrunjel verde - 2 lingurite
    apa de izvor - cat este necesar
    ulei extravirgin de masline - 1 lingura


    Marinata
    apa de izvor - 2 litri
    sare de Himalaya - 1 lingura
    lamaie - zeama de la 4 bucati
    piper - 1 lingurita
    oregano - 1 lingurita

Reţeta completă pe Rawveganjoy.ro


Din aceeaşi categorie Pasta picanta din dovleac si avocado
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii