Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:10 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rawveganjoy.ro Tort din ciocolata alba si crema de portocale

ro

01 May, 2014 09:40 4452 Marime text
Trebuie sa recunosc ca astept cu nerabdare fiecare Potluck ca  sa ma joc in liniste de-a facutul unui tort nou.

Eu nu mananc in mod curent lucruri atat de complexe, nici nu prea combin fructe cu nuci, dar pentru ocazii speciale si pentru oameni care inca mai mananca asa, imi face placere sa le pregatesc.
Sunt foarte incantata de combinatia cu unt de cacao si de gustul fin si rafinat pe care il da acesta dulciurilor.

Ingrediente:

    Blat de ciocolata alba

    migdale decojite - 500 g
    unt de cacao - 200 g
    sirop de agave - 6 linguri
    sare de Himalaya - 1 varf de cutit
    coaja rasa de portocala - 2 linguri
    Strat din felii de portocala

    portocale - 3 bucati

    Crema de portocale
    caju - 500 g
    portocale - suc de la 5 bucati
    sirop de agave - 6 linguri
    pastai vanilie - 4 pastai (partea interioara)
    unt de cacao - 100 g
    sare de Himalaya - 1 varf de cutit


Reţeta completă pe Rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii