Rawveganjoy.ro Tort raw cu visine sau ananas
Rawveganjoy.ro: Tort raw cu visine sau ananas
16 Oct, 2013 10:26
ZIUA de Constanta
3548
Marime text
Acest tort l-am facut pentru workshopul aniversar de la BeOrganic, de la sfarsitul lunii iunie.
In loc de visine se pot folosi portocale sau anans, in functie de sezonul in care ne aflam. Este un tort foarte fin si aromat. Imi place combinatia de dulce-acrisor care rezulta.
M-am indragostit de el de prima data, cand l-am facut din portocale, si de atunci, cu diverse ocazii, am tot realizat variantiuni pe acesta tema. Si cu ananas iese delicios.
Ingrediente:
Blat de migdale
migdale - 300 g
unt de cacao - 50 g
sirop de agave - 6 linguri
sare de Himalaya - 1 varf de cutit
pastai vanilie - 1 pastaie (partea interioara)
Strat din visine
visine - 100 g
Crema de visine
caju - 300 g
suc de visine - 200 ml
sirop de agave - 6 linguri
pastai vanilie - 4 pastai (partea interioara)
unt de cacao - 100 g
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
In loc de visine se pot folosi portocale sau anans, in functie de sezonul in care ne aflam. Este un tort foarte fin si aromat. Imi place combinatia de dulce-acrisor care rezulta.
M-am indragostit de el de prima data, cand l-am facut din portocale, si de atunci, cu diverse ocazii, am tot realizat variantiuni pe acesta tema. Si cu ananas iese delicios.
Ingrediente:
Blat de migdale
migdale - 300 g
unt de cacao - 50 g
sirop de agave - 6 linguri
sare de Himalaya - 1 varf de cutit
pastai vanilie - 1 pastaie (partea interioara)
Strat din visine
visine - 100 g
Crema de visine
caju - 300 g
suc de visine - 200 ml
sirop de agave - 6 linguri
pastai vanilie - 4 pastai (partea interioara)
unt de cacao - 100 g
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii