Varză a la Cluj
Varză a la Cluj
30 Sep, 2013 10:06
30 Sep, 2013 10:06
30 Sep, 2013 10:06
ZIUA de Constanta
3486
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/09/30/Varza%20a%20la%20Cluj.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/09/30/Varza%20a%20la%20Cluj.jpg)
In general Adrian nu are dorinte foarte clare sau exprese, e adaptabil si se bucura de tot ce pregatesc, dar in cazul sarmalelor lucrurile stau altfel. Periodic, dupa o ritmicitate careia nu i-am prins inca dedesubturile, le solicita imperios.
Varza a la Cluj, specifica zonei in care locuim, este o varianta care imi este mult mai la indemana, la fel de gustoasa ca si sarmalele dar mult mai rapid de pregatit. Servita cu smantana e de vis.
Ingrediente:
hrisca - 200 g
pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 100 g
morcov ras - 1 bucata
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1 legatura
varza murata - 1 castronel
cimbru uscat macinat - 1 lingurita
ulei de floarea soarelui presat la rece - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust
smanatana de caju - dupa gust
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii