Varză a la Cluj
Varză a la Cluj
30 Sep, 2013 10:06
ZIUA de Constanta
3574
Marime text
In fiecare casa exista feluri de mancare preferate, mancaruri pentru care sotul sau copii fac giumbuslucuri sau recurg la santaj sentimental ca sa le obtina. In cazul nostru cele doua vedete culinare sunt: sarmalele raw si icre din seminte de chia.
In general Adrian nu are dorinte foarte clare sau exprese, e adaptabil si se bucura de tot ce pregatesc, dar in cazul sarmalelor lucrurile stau altfel. Periodic, dupa o ritmicitate careia nu i-am prins inca dedesubturile, le solicita imperios.
Varza a la Cluj, specifica zonei in care locuim, este o varianta care imi este mult mai la indemana, la fel de gustoasa ca si sarmalele dar mult mai rapid de pregatit. Servita cu smantana e de vis.
Ingrediente:
hrisca - 200 g
pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 100 g
morcov ras - 1 bucata
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1 legatura
varza murata - 1 castronel
cimbru uscat macinat - 1 lingurita
ulei de floarea soarelui presat la rece - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust
smanatana de caju - dupa gust
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
In general Adrian nu are dorinte foarte clare sau exprese, e adaptabil si se bucura de tot ce pregatesc, dar in cazul sarmalelor lucrurile stau altfel. Periodic, dupa o ritmicitate careia nu i-am prins inca dedesubturile, le solicita imperios.
Varza a la Cluj, specifica zonei in care locuim, este o varianta care imi este mult mai la indemana, la fel de gustoasa ca si sarmalele dar mult mai rapid de pregatit. Servita cu smantana e de vis.
Ingrediente:
hrisca - 200 g
pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 100 g
morcov ras - 1 bucata
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1 legatura
varza murata - 1 castronel
cimbru uscat macinat - 1 lingurita
ulei de floarea soarelui presat la rece - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust
smanatana de caju - dupa gust
Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii