Cartofi copti umpluti cu ton si urda
Cartofi copti umpluti cu ton si urda
20 Nov, 2017 10:48
ZIUA de Constanta
2448
Marime text
Imi amintesc si acum de serile reci de iarna cand mama ne pregatea cartofi copti pe care ii mancam cu unt si sare. Aroma cartofilor copti imi aminteste cel mai mult de copilarie, imi plac si acum la fel de mult ca atunci si ii mancanc cu o placere deosebita. Ei bine, cartofii copti de astazi sunt absolut minunati! Dupa ce ii coacem, ii umplem cu un amestec delicios de ton si urda sau ricotta, pentru cei care sunt mai departe de casa si nu gasesc urda in magazine. Am folosit o conserva de file de ton Lotka in suc propriu, un produs minunat, fara E-uri sau conservanti.
Cartofi copti umpluti cu ton si urda – Ingrediente (2 persoane)
2 cartofi mari albi sau rosii
1 conserva file de ton Lotka in suc propriu
1 lingura ulei de masline
1 lingura sare grunjoasa
2 linguri urda/ricotta
2 linguri anghinare marinata/ardei marinati
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingura patrunjel tocat marunt
150 g mozzarella
sare
piper
Mod de prepare - www.lauraadamache.ro
Cartofi copti umpluti cu ton si urda – Ingrediente (2 persoane)
2 cartofi mari albi sau rosii
1 conserva file de ton Lotka in suc propriu
1 lingura ulei de masline
1 lingura sare grunjoasa
2 linguri urda/ricotta
2 linguri anghinare marinata/ardei marinati
1 ceapa mica tocata marunt
1 lingura patrunjel tocat marunt
150 g mozzarella
sare
piper
Mod de prepare - www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii