Cheesecake cu caramel
Cheesecake cu caramel
06 Jul, 2017 08:19
ZIUA de Constanta
4942
Marime text



Astazi preparăm un desert cu branza, usor si fin. Folosind cateva ingrediente uzuale, obtinem o prajitura cu un aspect si un gust memorabile: cheesecake cu caramel.

Ingrediente pentru cheesecake cu caramel
Ingrediente pentru crusta
- 370 grame biscuiti Oreo
- 100 grame unt topit (eu folosesc de regula acest unt, si nu dau gres)

Ingrediente crema de branza
- 325 grame branza de vaci fina (eu am folosit branza Pilos, din Lidl)
- 250 grame crema de branza Philadelphia
- 225 grame zahar
- 5 oua medii sau 4 oua mari (am folosit oua de tara si am pus 5)
- 100 grame smantana grasa (minim 20% grasime)
- 2 linguri rase de amidon
- 2 linguri de coniac sau whisky
- o pastaie de vanilie
Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii