Cheesecake fara coacere cu piersici
Cheesecake fara coacere cu piersici
18 Aug, 2016 17:52
ZIUA de Constanta
3225
Marime text



Cheesecake-ul fara coacere, in acest caz cu un mousse delicios de piersici, este unul dintre deserturile mele preferate de vara. De data aceasta l-am montat in pahare, dar daca doriti, puteti folosi o forma detasabila de 18 cm pentru ingredientele din reteta.
Ingrediente (3 pahare mari/ forma detasabila 18 cm ø)
Ingrediente – Baza cheesecake fara coacere- 150 g biscuiti cacao/digestive
- 75 g unt moale
- 1/2 lingura miere
- 150 g piersici Sun Food
- 150 g branza philadelphia/mascarpone la temperatura camerei
- 60 g zahar
- 300 ml smantana naturala pentru frisca
- 6 g gelatina foi
- 300 g piersici Sun Food
- 75 g zahar
- 6 g gelatina foi
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii