Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:35 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chifle pufoase cu ricotta

ro

07 Jan, 2018 08:55 2222 Marime text
Aceste pufoase si delicioase chifle cu ricotta sunt excelente simple sau pentru sandvisuri pline de gust. De la inceput va spun ca aluatul poate sa va sperie putin, are o consistenta lipicioasa dupa ce adaugam ricotta si poate din aceasta cauza este posibil sa fim tentati sa adaugam mai multa faina. Nu vom face acest lucru daca vrem sa obtinem niste chifle cu ricotta cu adevarat pufoase. Cu grija le dam o forma rotunda, le asezam in tava si dupa ce dospesc, le coacem. Reteta chiflelor cu ricotta nu este deloc complicata, abia astept sa-mi spuneti cum vi s-au parut. Noua ne-au placut foarte foarte mult.

Chifle pufoase cu ricotta – Ingrediente (8 chifle)
  • 150 g faina alba de grau
  • 50 g faina de grau dur/60 g faina alba de grau
  • 120 ml apa calduta
  • 6 g drojdie proaspata/3 g drojdie deshidratata
  • 1/2 lingurita rasa sare
  • 250 g ricotta vaca/urda de vaca
Mod de preparare - lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii