Ecuisine.ro Chifteluțe de dovleac și dovlecel cu sos de ghebe
Ecuisine.ro: Chifteluțe de dovleac și dovlecel cu sos de ghebe
07 Apr, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2170
Marime text


Ingrediente
150 g dovlecel ras
150 g dovleac ras
2 ouă
1 cățel de usturoi ras
½ linguriță cu cimbru uscat
400 g ghebe
sos de soia
făină, ulei vegetal (sau unt) pentru prăjit
sare, piper
Rețeta completă pe: http://www.ecuisine.ro/retete/gustari-garnituri/legume/chiftelute-de-dovleac-dovlecel-cu-sos-de-ghebe
150 g dovleac ras
2 ouă
1 cățel de usturoi ras
½ linguriță cu cimbru uscat
400 g ghebe
sos de soia
făină, ulei vegetal (sau unt) pentru prăjit
sare, piper
Rețeta completă pe: http://www.ecuisine.ro/retete/gustari-garnituri/legume/chiftelute-de-dovleac-dovlecel-cu-sos-de-ghebe
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii