Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici
Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici
27 Sep, 2017 09:36
ZIUA de Constanta
2843
Marime text



Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici – Ingrediente (5 bucati)
Aluat Cornuri pufoase – Ingrediente
300 g faina
1 ou mediu
130 ml lapte
30 g unt moale
50 g zahar tos fin
10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
1 lingurita plina coaja rasa portocala
1 varf cutit sare
10 g unt (pentru uns formele pentru cornuri)
1 galbenus + 2 linguri lapte (pentru uns cornurile)
Crema de piersici pentru cornuri pufoase – Ingrediente
400 g piersici Sun Food (cantarite dupa ce le scurgem)
150 ml lapte
150 g zahar
3 galbenusuri medii
1 ou mediu
40 g amidon de porumb
1 pastaie de vanilie (doar semintele)
zahar pudra vanilat (pentru pudrat cornurile)
Cornuri pufoase umplute cu crema de piersici - Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii