Ecuisine.ro Coroniță cu umplutură de morcovi
Ecuisine.ro: Coroniță cu umplutură de morcovi
01 Apr, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2759
Marime text


Ingrediente
Pentru aluat:
450 g făină
7 g drojdie uscată
210 ml apă călduță
60 ml unt topit
1 linguriță rasă cu sare
1 linguriță cu zahăr
7 g drojdie uscată
210 ml apă călduță
60 ml unt topit
1 linguriță rasă cu sare
1 linguriță cu zahăr
Pentru umplutură:
500 g morcovi
2-3 linguri cu zahăr
1 pliculeț cu zahăr vanilat
1 linguriță cu unt
Reţeta completă pe: http://www.ecuisine.ro/retete/aperitive-salate/foitaje-pateuri/coronita-cu-umplutura-de-morcovi
2-3 linguri cu zahăr
1 pliculeț cu zahăr vanilat
1 linguriță cu unt
Reţeta completă pe: http://www.ecuisine.ro/retete/aperitive-salate/foitaje-pateuri/coronita-cu-umplutura-de-morcovi
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii