Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:36 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Creveti crocanti in crusta de nuca de cocos

ro

05 May, 2015 00:00 2669 Marime text



Pregatiti simplu, fara prea multe ingrediente care sa le acopere gustul. Astazi va propun o reteta de creveti in crusta de fulgi de nuca de cocos, simpla si rapida, ideala pentru un pranz sau o cina de vara. Sa nu uitam ca ardeiul iute si crevetii  sunt doua ingrediente afrodisiace, deci va invit sa savurati acest fel de mancare alaturi de persoana iubita.

Ingrediente – Creveti  crocanti cu nuca de cocos si cartofi

  • 12 creveti gigant
  • 100 g fulgi nuca de cocos
  • 60 ml ulei de masline
  • 1 lingurita rasa curry
  • sare
  • piper
  • 2 cartofi mari
  • 200 g mix legume julienne (ardei gras, dovlecei, vinete)
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita sos soia
  • 1 lingura seminte susan (optional)
  • 30 ml vin alb dulce/demidulce
  • piper alb
Reţeta completă o puteţi găsi pe lauraadamache.ro


Din aceeaşi categorie
Chou-uri cu creveti şi avocado
Risotto cu creveți
Creveţi cu legume şi tăitei de orez
Salata cu naut si creveti
Salata calda de creveti

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii