Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
12:09 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinții negresei, prăjitura copilăriei noastre

ro

06 May, 2017 08:30 13881 Marime text


Facand un inventar al denumirilor sub care este cunoscuta, am gasit „dintii negresei”, „zi si noapte”, „dinte de negru”, „negresa”, „dinte negru”, „negrii in camasi albe”. Voi sub ce denumire ati cunoscut-o in copilarie?



Blat: 250 g unt 80% grasime se freaca cu o cana de zahar. Se adauga pe rand 6 galbenusuri, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga alternativ o cana de lapte si 300 g faina amestecata cu 1 plic praf de copt si 50 g cacao. Se pune in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 min (proba scobitorii).

Rețeta integrală o puteți găsi pe alinacuisine.ro


 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii