Dinții negresei, prăjitura copilăriei noastre
Dinții negresei, prăjitura copilăriei noastre
06 May, 2017 08:30
ZIUA de Constanta
13822
Marime text
Facand un inventar al denumirilor sub care este cunoscuta, am gasit „dintii negresei”, „zi si noapte”, „dinte de negru”, „negresa”, „dinte negru”, „negrii in camasi albe”. Voi sub ce denumire ati cunoscut-o in copilarie?
Blat: 250 g unt 80% grasime se freaca cu o cana de zahar. Se adauga pe rand 6 galbenusuri, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga alternativ o cana de lapte si 300 g faina amestecata cu 1 plic praf de copt si 50 g cacao. Se pune in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 min (proba scobitorii).
Rețeta integrală o puteți găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii