voceaconstantei.ro Dorada „en papillote” cu dovlecei la grătar
voceaconstantei.ro: Dorada „en papillote” cu dovlecei la grătar
20 Mar, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
2005
Marime text
Pentru două persoane, timp de pregătire: 30 de minute.
- 3-4 dovlecei
- 3 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- oregano
- patru felii de lămâie
- două foi de copt
Speli bine peştii, îi sărezi din belşug. Mai sărează-i o dată pentru că la peşte sarea nu e niciodată îndeajuns. Umple-i cu câte două felii de lămâie.
Pe fiecare foaie de copt aşează câte un peşte, rulează-l, închide sulul la capete, leagă-l cu aţă.
Dă peştii la cuptorul încins la 200 de grade timp de 25 de minute. Taie dovleceii felii subţiri şi lungi. Pune-le pe un grill foarte bine încins.
Când sunt gata unge-i cu ulei de măsline şi presară usturoi ras, oregano şi sare
Scoate peştii din cuptor, pune-i pe farfurie şi stropeşte-l cu puţin ulei de măsline.
voceaconstantei.ro
Ingrediente:
- doua dorade- 3-4 dovlecei
- 3 căţei de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- oregano
- patru felii de lămâie
- două foi de copt
Speli bine peştii, îi sărezi din belşug. Mai sărează-i o dată pentru că la peşte sarea nu e niciodată îndeajuns. Umple-i cu câte două felii de lămâie.
Pe fiecare foaie de copt aşează câte un peşte, rulează-l, închide sulul la capete, leagă-l cu aţă.
Dă peştii la cuptorul încins la 200 de grade timp de 25 de minute. Taie dovleceii felii subţiri şi lungi. Pune-le pe un grill foarte bine încins.
Când sunt gata unge-i cu ulei de măsline şi presară usturoi ras, oregano şi sare
Scoate peştii din cuptor, pune-i pe farfurie şi stropeşte-l cu puţin ulei de măsline.
voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii