Dovlecei umpluti cu ton si parmezan
Dovlecei umpluti cu ton si parmezan
08 Apr, 2017 09:20
ZIUA de Constanta
3524
Marime text
Dovleceii umpluti cu ton si parmezan sunt putin spus minunati! Nu ma dau in vant dupa dovlecei, dar in aceasta combinatie i-as manca oricand, fara nici cea mai mica ezitare. Duminica sunt Floriile, asadar va propun aceasta delicioasa si rapida reteta cu peste pentru masa de pranz sau cina.
Dovlecei umpluti cu ton si parmezan – Ingrediente (2 persoane)
- 3 dovlecei zucchini medii
- 1 conserva ton file Lotka in ulei de floarea soarelui (200 g)
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 lingura ulei de masline pentru uns dovlceii
- 1 lingura ulei de floarea soarelui din conserva de ton
- 25 g parmezan ras
- ½ ceapa mica rosie sau alba
- sare
- piper
- 150 g mozzarella/cascaval clasic
Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii