Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:26 24 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

e-retete.ro File de păstrăv cu legume la tigaie

ro

23 Jun, 2014 08:55 3470 Marime text
Din fiecare mi-am rezervat cate o mana, iar vineri am cumparat doar fileurile de pastrav (unul simplu si altul somonat) si am pregatit cat ai clipi aceasta tigaie. Cantitatile legumelor sunt orientative, puteti pune mai mult din ceea ce va place, puteti adauga si altele pe care le aveti prin frigider, important e sa fie proaspete si ele si pestele.

Ingrediente pentru File de pastrav cu legume la tigaie

2 fileuri de pastrav (de la 1 pastrav mare daca filetati voi pestele)
1 dovlecel mic (cca 150 gr)
50 gr mazare
50 gr fasole verde
50 gr sparanghel (sau fasole galbena)
1/2 ardei gras
2 rosii mai mici (din cele mici oltenesti am folosit)
2 catei de usturoi
1 fir cimbru
10 frunze busuioc
1/2 cana apa
2 linguri ulei
1 lingura rasa unt
sare, piper negru, fulgi de chili


Portii: 2

Rețeta completă pe e-retete.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii