Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
04:42 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

e-retete.ro Lasagna

ro

03 Jun, 2014 00:00 3482 Marime text
E inutil sa-i mai fac vreo reclama, lasagna e lasagna si cred ca nu exista cineva caruia sa nu-i placa sau sa nu fi gustat vreodata. Atata va spun, ca noul parmezan verde a transformat lasagna mea, crezusem ca mai buna decat o fac nu se poate, dar iata ca m-am inselat. Prin urmare aveti in fata cea mai buna lasagna produsa de mine.

Si inca o mica observatie. Lasagna in forma aceasta este destul de migaloasa, dar daca pregatiti sosul ragu cu o zi inainte totul devine mai rapid. Sau puteti pregati mai multe portii de ragu pe care le congelati fiindca se pastreaza foarte bine.

Ingrediente pentru Lasagna

8 foi lasagna (Barilla am folosit)
1 portie ragu
100 gr parmezan (am folosit din cel aromat dar in lipsa puneti parmezan simplu razuit)
2 portii sos bechamel (din 600 ml lapte)
un strop de ulei

Portii: 4 mari

Reţeta completă pe e-retete.ro


Din aceeaşi categorie Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii