Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:09 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Batoane nutritive cu cereale fără gluten

ro

28 May, 2016 19:12 3231 Marime text


Intoleranţa la gluten este cea mai răspândită boală genetică din Europa. Dar o poţi dobândi şi în urma curelor de slăbire severe, a tratamentelor medicamentoase sau a infecţiilor digestive.
În funcţie de gradul de intoleranţă la gluten, va trebui să renunţi la pâine şi restul produselor problematice pentru totdeauna sau doar pentru anumite perioade, la recomandarea medicului.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 35 batoane
Ingrediente:
  • 450 g zahăr
  • 1/2 lingurișă sare
  • 50 g semințe de susan
  • 50 g semințe de floarea soarelui
  • 50 g nuci de pin
  • 50 g semințe de dovleac
  • 50 g stafide
  • ulei pentru uns tava
Metoda de preparare o puteți găsi pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii