ecuisine.ro Batoane nutritive cu cereale fără gluten
ecuisine.ro: Batoane nutritive cu cereale fără gluten
28 May, 2016 19:12
ZIUA de Constanta
3217
Marime text
Intoleranţa la gluten este cea mai răspândită boală genetică din Europa. Dar o poţi dobândi şi în urma curelor de slăbire severe, a tratamentelor medicamentoase sau a infecţiilor digestive.
În funcţie de gradul de intoleranţă la gluten, va trebui să renunţi la pâine şi restul produselor problematice pentru totdeauna sau doar pentru anumite perioade, la recomandarea medicului.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 35 batoane
Ingrediente:
- 450 g zahăr
- 1/2 lingurișă sare
- 50 g semințe de susan
- 50 g semințe de floarea soarelui
- 50 g nuci de pin
- 50 g semințe de dovleac
- 50 g stafide
- ulei pentru uns tava
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii