Ecuisine.ro Paella valenciana
Ecuisine.ro: Paella valenciana
22 Aug, 2014 00:00
22 Aug, 2014 00:00
22 Aug, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2852
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2014/08/22/pics/paella_vaelnciana_fotolia_67911116_subscription_xxl.jpg_c_maksim_shebeko_-_fotolia.com_mica.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/08/22/pics/paella_vaelnciana_fotolia_67911116_subscription_xxl.jpg_c_maksim_shebeko_-_fotolia.com_mica.jpg)
200 g carne de iepure
200 g carne de pui
700 g orez pentru paella
1 ceapă mare
2 căței de usturoi
150 g mazăre din conservă
2 roșii tocate
1 ardei capia
1 linguriță rasă cu boia dulce
2 l de supă de pui/legume
125 ml ulei de măsline
sare, piper măcinat
Rețeta completă pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii