Ecuisine.ro Panzanella, salata din Toscana
Ecuisine.ro: Panzanella, salata din Toscana
13 Jun, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2107
Marime text
Ingrediente
600 g roșii
200 g pâine ciabatta
1 ardei gras roșu
6 fileuri de anșoa
1 lingură cu capere
1 ceapă roșie
oțet de vin roșu
ulei de măsline
măsline
busuioc
oregano
piper negru proaspăt măcinat
sare de mare
Reţeta completă pe ecuisine.ro
600 g roșii
200 g pâine ciabatta
1 ardei gras roșu
6 fileuri de anșoa
1 lingură cu capere
1 ceapă roșie
oțet de vin roșu
ulei de măsline
măsline
busuioc
oregano
piper negru proaspăt măcinat
sare de mare
Reţeta completă pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii