Ecuisine.ro Panzanella, salata din Toscana
Ecuisine.ro: Panzanella, salata din Toscana
13 Jun, 2014 00:00
13 Jun, 2014 00:00
13 Jun, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
2053
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2014/06/12/panzanella_fotolia_53322073_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/06/12/panzanella_fotolia_53322073_subscription_xxl.jpg_c_ld1976_-_fotolia.com_mica.jpg)
600 g roșii
200 g pâine ciabatta
1 ardei gras roșu
6 fileuri de anșoa
1 lingură cu capere
1 ceapă roșie
oțet de vin roșu
ulei de măsline
măsline
busuioc
oregano
piper negru proaspăt măcinat
sare de mare
Reţeta completă pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii