Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Tort cu cafea şi cremă caramel

ro

03 Jan, 2015 09:11 3639 Marime text

Tort cu cafea şi cremă caramel, un desert perfect pentru o pauză de cafea sau pentru o mică trataţie între prieteni.

Ingrediente:

pentru blat:
460 g făină
50 g cacao neagră
1 linguriță cu bicarbonat
1 linguriță cu praf de copt
230 g unt moale
500 g zahăr brun
4 ouă
240 ml cafea tare (espresso)
240 ml lapte
sare
esență de rom
 

pentru cremă:
400 g zahăr brun
400 ml lapte
4 gălbenușuri
70 g făină
200 g unt (80% grăsime)
esență de vanilie
 
pentru decor:

200 g ciocolată neagră
2-3 linguri cu smântână pentru frișcă
nuci zdrobite

Reţeta completă o puteți găsi pe: http://www.ecuisine.ro/retete/deserturi/torturi/tort-cu-cafea-crema-caramel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii