Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ecuisine.ro Tort cu mascarpone si ananas

ro

28 Jan, 2016 00:00 3084 Marime text



Blat cu fulgi de cocos si topping cu ananas si cremă de cocos, un tort cu aspect de sărbătoare.

Ingrediente

40 g unt
100 g biscuiți de ovăz, zdrobiți
25 g nucă de cocos deshidratată

 Pentru topping:

425 g ananas în suc propriu
5 foi gelatină

250 g mascarpone
500 g cremă de brânză cu conținut ridicat de grăsime
160 g cremă de cocos 
coaja rasă de la 1/2 lămâie

Rețeta completă o puteți găsi pe ecuisine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii