Friptura de porc cu şorici la cuptor (video)
Friptura de porc cu şorici la cuptor (video)
05 Feb, 2017 08:20
ZIUA de Constanta
5872
Marime text



Zice o vorba inteleapta din batrani ca cea mai buna leguma este porcul. Si nu este departe de adevar, mai ales ca la noi romanii o friptura de porc este esenta meselor in familie. In general se pregateste foarte simplu si nu avem nevoie de cine stie ce iscusinta in bucatarie pentru ca o bucata de carne sa devina o friptura suculenta care se topeste in gura.
INGREDIENTE FRIPTURA DE PORC CU SORICI CROCANT LA CUPTOR
- 2 kg de pulpa de porc fara os cu sorici, spalata si stearsa, la temperatura camerei
- un pumn cu condiment (anason stelat, frunze de dafin si salvie, boabe de coriandru si piper, seminte de fenicul si chimen, cateva cuisoare)
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper macinat
- apa fierbinte
Modul de prepare îl puteţi găsi pe reteta-video.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii