Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Friptura de porc cu şorici la cuptor (video)

ro

05 Feb, 2017 08:20 5800 Marime text


Zice o vorba inteleapta din batrani ca cea mai buna leguma este porcul. Si nu este departe de adevar, mai ales ca la noi romanii o friptura de porc este esenta meselor in familie. In general se pregateste foarte simplu si nu avem nevoie de cine stie ce iscusinta in bucatarie pentru ca o bucata de carne sa devina o friptura suculenta care se topeste in gura.

INGREDIENTE FRIPTURA DE PORC CU SORICI CROCANT LA CUPTOR
  • 2 kg de pulpa de porc fara os cu sorici, spalata si stearsa, la temperatura camerei
  • un pumn cu condiment (anason stelat, frunze de dafin si salvie, boabe de coriandru si piper, seminte de fenicul si chimen, cateva cuisoare)
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper macinat
  • apa fierbinte

Modul de prepare îl puteţi găsi pe reteta-video.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii