Lauraadamache.ro Biscuiţi cu Corn Flakes
Lauraadamache.ro: Biscuiţi cu Corn Flakes
07 Oct, 2014 10:44
ZIUA de Constanta
2179
Marime text
Cred, de fapt sunt mai mult decât sigură, că biscuiţii cu corn flakes/fulgi de porumb, sunt cei mai buni biscuiţi pentru micul dejun. Au tot ce le trebuie, gust aromat, consistentă crocantă la exterior, datorită fulgilor de porumb, şi un interior friabil cu gust de alune. Mie îmi place foarte mult şi aspectul acestor biscuiţi. Sunt mai altfel decât biscuiţii clasici tăiaţi cu formă, îţi dau o senzaţie de bine, de casă, de toamna. Nu va rămâne decât să încercaţi reţeta şi să-mi spuneţi cum vi s-au părut. Dacă vor avea acelaşi efect pe care îl au asupra mea, sigur o să-i refaceţi imediat după ce se termină.
2 ouă medii
100 g zahăr brun
1 plic zahăr vanilat
125 g unt
100 g alune de pădure/nuci/migdale
5 g praf de copt
un vârf cuţit sare
100-125 g cornflakes (eu am folosit Kellogg’s Special)
Reţet completă pe Lauraadamache.ro
Ingrediente – Biscuiţi cu Corn Flakes (20 biscuiţi)
250 g făină2 ouă medii
100 g zahăr brun
1 plic zahăr vanilat
125 g unt
100 g alune de pădure/nuci/migdale
5 g praf de copt
un vârf cuţit sare
100-125 g cornflakes (eu am folosit Kellogg’s Special)
Reţet completă pe Lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii