Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
00:53 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Biscuiti cu ricotta si lămâie

ro

26 Dec, 2018 18:02 3344 Marime text

Biscuiti cu ricotta si lamaie , reteta desert rapid pentru mic dejun

Printre dulciurile mele preferate pentru micul dejun, se afla si aceasta delicioasa si simpla reteta debiscuiti cu ricotta si lamaie. Cand se intampla sa nu am lamai in casa, folosesc coaja rasa de portocala sau semintele unei pastai de vanilie. Ricotta se poate inlocui cu aceeasi cantitate de urda de vaca, va garantez ca ies la fel de gustosi.

Prima oara cand am facut acesti biscuiti cu branza ricotta, s-au terminat in nu mai mult de 2 ore, fara exagerare. Cris a facut o adevarata pasiune pentru ei si, desi ii facusem pentru micul dejun, s-au mancat imediat. De atunci ii fac foarte des, au o textura aparte, foarte placuta. Biscuitii sunt moi, iar crusta de zahar este crocanta, o combinatie mai mult decat reusita. Neaparat sa incercati aceasta reteta de biscuiti.

Ii puteti pastra la temperatura camerei, pentru 3-4 zile, intr-o cutie metalica inchisa ermetic.

Biscuiti cu ricotta si lamaie – Ingrediente (22 biscuiti)

300 g ricotta
100 g unt
200 g faina
4 g praf de copt

1 ou mediu
1 lamaie mare (doar coaja rasa)
1 varf cutit sare
zahar tos (pentru tavalit biscuitii)

Mod de preparare pe Reţete culinare Laura Adamache
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii