Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 23 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LAURAADAMACHE.RO Biscuiti umpluti cu gem de ananas

ro

22 Dec, 2014 00:00 5021 Marime text

Aceşti biscuiţi delicioşi, umpluţi cu gem de ananas, se mai numesc şi ravioli pentru că formă lor seamănă foarte bine cu cea a faimoşilor ravioli. Dacă va plac biscuiţii umpluţi, sigur trebuie să-i încercaţi şi pe aceştia. Îi puteţi umple cu orice gem care are o consistentă mai densă, sau, de ce nu, cu nutella, crema de vanilie sau crema de ciocolată. Pentru o consistentă absolut perfectă, este foarte important că suprafaţă biscuiţilor să nu se rumeneasca după coacere.

Biscuiţi umpluţi cu gem de ananas – Ingrediente (20 biscuiţi)

375 g făină
150 g zahăr
150 g unt
100 ml apă
6 g praf de copt
1 vârf cuţit sare
gem/nutella/crema de vanilie


Rețeta completă pe:  http://www.lauraadamache.ro/2014/12/biscuiti-umpluti-cu-gem-de-ananas.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii