Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
14:59 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Bors de pui si curcan

ro

16 Feb, 2016 11:19 3479 Marime text


Borsul meu de pui si curcan este de fapt un bors cu tacamuri de pui si curcan si sa va spun de ce. Initial m-am gandit sa pun si niste pulpe de pui, dar, dupa ce m-am intors cu pulpele de la magazin, am constatat ca nu sunt chiar atat de proaspete.

Ingrediente (4-6 persoane)

  • 5 l apa
  • 1 Kg tacamuri pui si curcan (gaturi curcan si pui, gheare pui, aripi pui)
  • 500 g pipote pui curatate
  • 3 felii telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 4-5 fire mai groase de ceapa verde
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura leustean proaspat tocat
  • 4 morcovi medii
  • 600-700 ml bors
  • cca 2-3 lingurite mici sare
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii