Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Ciocanele de pui la cuptor

ro

02 Sep, 2018 09:54 1878 Marime text

Carnea de pui, cu exceptia aripilor si ciocanelelor, nu este neaparat preferata mea, dar daca este gatita si condimentata cum trebuie, o mananc cu placere. Zilele trecute am cumparat niste ciocanele de puifoarte frumoase, nici mici, nici exagerat de mari, perfecte pentru reteta de ciocanele pane pe care v-o propun  astazi. Nu sunt prajite, desi s-ar putea crede asta avand in vedere crusta uniforma, crocanta si aurie a ciocanelelor, ci sunt coapte, cu doar cate un strop de ulei adaugat pe deasupra fiecarei bucati de carne de pui. Astfel pregatite, sunt mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei, iar gustul este absolut minunat.

Ciocanele de pui la cuptor – Ingrediente (8 ciocanele medii)

8 ciocanele pui
2 oua medii
60 ml lapte
70 g pesmet fin
70 g parmezan ras
15 g malai fin
1 lingurita oregano uscat
½ lingurita boia dulce/afumata
½ lingurita mica sare
½ lingurita mica piper

ulei de masline/arahide/floarea soarelui

Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii