LauraAdamache.ro Cornulete cu crema de ciocolata
LauraAdamache.ro: Cornulete cu crema de ciocolata
06 May, 2016 09:37
ZIUA de Constanta
3592
Marime text
Sunt foarte fragede, iar crema de ciocolata, speciala pentru dulciurile coapte, le da un gust absolut minunat. Crema se poate folosi pentru orice desert copt (tarte, biscuiti, cornuri dospite, cozonac etc.).
Cornulete cu crema de ciocolata – Ingrediente (12 bucati)
Ingrediente Aluat Cornulete
- 275 g faina
- 50 ml lapte
- 1 ou mediu
- 60 g zahar fin vanilat
- 100 g unt moale
- 3 g praf de copt
- 1 varf cutit sare
- 1 lingurita mica rasa coaja portocala
Ingrediente Crema de ciocolata pentru deserturi coapte (300 g cca)
- 160 ml lapte
- 50 g galbenus (2 galbenusuri mari/3 galbenusuri medii)
- 80 g zahar
- 15 g amidon porumb
- 40 g cacao
- 50 g ciocolata neagra/lapte
- 1 lingurita rasa coaja portocala (optional)
- 1 varf cutit sare
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii