Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 22 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas

ro

22 Sep, 2014 00:00 3515 Marime text


De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas, preparata cu ajutorul cubuletelor parfumate de ananas Sun Food. Reteta este foarte simpla, vreau sa subliniez asta, pentru ca stiu ca multe persoane se sperie de modul de preparare al aluatului oparit.

Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)

    175 ml apa
    50 g unt
    100 g faina
    2 oua mari
    1 lingura cacao (5 g)
    1 varf cutit sare

Ingrediente – Crema de ananas

     400 g ananas cuburi Sun Food
    100 ml sirop de ananas din conserva
    4 galbenusuri
    150 g zahar
    30 g amidon de porumb
    1 varf cutit sare
    1/2 lingurita curcuma
    1 baton vanilie (semintele)

Ingrediente – Glazura de ciocolata

    8 linguri zahar pudra

    2 linguri rase cacao
    4-5 linguri apa rece
Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii