LauraAdamache.ro Eclere de ciocolata cu crema de ananas
LauraAdamache.ro: Eclere de ciocolata cu crema de ananas
11 Jul, 2016 08:12
ZIUA de Constanta
3217
Marime text



Eclerul, alaturi de amandina si savarina, este desertul de care nu cred ca m-as putea satura cu una cu doua. De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si le-am umplut cu o crema de ananas.
Ingrediente – Eclere de ciocolata cu crema de ananas (14 bucati)
- 175 ml apa
- 50 g unt
- 100 g faina
- 2 oua mari
- 1 lingura cacao (5 g)
- 1 varf cutit sare
- 400 g ananas cuburi Sun Food
- 100 ml sirop de ananas din conserva
- 4 galbenusuri
- 150 g zahar
- 30 g amidon de porumb
- 1 varf cutit sare
- 1/2 lingurita curcuma
- 1 baton vanilie (semintele)
Ingrediente – Glazura de ciocolata
- 8 linguri zahar pudra
- 2 linguri rase cacao
- 4-5 linguri apa rece
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii