Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
13:35 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Lipii umplute cu macrou si legume

ro

22 Jul, 2018 14:45 2601 Marime text

De cel putin doua ori pe luna, ne rasfatam cu cate o lipie cu diverse umpluturi (carne de pui, peste sau doar cu legume si neaparat sos de iaurt). De obicei pregatesc lipiile in casa, dar uneori, mai ales vara, le cumpar dintr-un mic magazin din centrul orasului. Sunt delicioase si nu contin decat apa, faina si ulei. Zilele trecute am facut aceasta reteta de lipii cu macrou si legume si nu va pot spune decat ca trebuie musai sa o incercati. Lipiile au fost cumparate, asadar treaba a mers foarte rapid, in 15 minute le-am avut deja pe masa. Macroul in sos tomat King Oscar a dat un gust putin spus divin acestor lipii.

Pentru cei care nu ii cunosc inca, brandul Oscar King este infiintat in anul 1873 in Stavanger, Norvegia, Compania Stavanger Preserving Company. De-a lungul anilor, brandul s-a extins pe masura ce industria de conserve de sardine a evoluat in Norvegia. În timp ce ambalarea sardinelor a devenit mecanizata în majoritatea partilor lumii, la King Oscar traditiile sunt respectate. Ambalarea fiecarui peste se face si astazi cu mana intr-o varietate de uleiuri sofisticate și sosuri gourmet.

Produsele Oscar King sunt dedicate persoanelor care pun accentul pe o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Lipii umplute cu macrou si legume – Ingrediente (2 persoane)
 
2 lipii
1 conserva macrou in sos tomat King Oscar
40 g castravete verde taiat fasii
125 g rosii cherry taiate cuburi
6 bucati anghinare marinata
75 g masline negre rondele
50 -60 g spanac baby

1 ceapa mica rosie taiata rondele

Ingrediente sos de iaurt

200 g iaurt grecesc (10% grasime)
1 lingurita menta proaspata tocata
1 catel usturoi
1 lingura suc de lamaie
sare


Mod de preparare:www.lauraadamache.ro​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii