Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
12:40 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LauraAdamache.ro Negresa cu naut

ro

07 Jul, 2016 16:09 4905 Marime text



Negresa cu naut, da, da, chiar cu naut, mai exact naut boabe, este una dintre cele mai gustoase negrese mancate pana acum. Stiu ca suntem obisnuiti sa vedem nautul in retete sarate, dar va grantez ca si dulciurile in care regasim aceste minunate boabe de naut sunt incredibil de delicioase. Nautul nu se simte absolut deloc, negresa are un gust perfect, de ciocolata, si o consistenta umeda, tipica prajiturii negresa. Negresa cu naut nu contine faina, deci se poate consuma si de catre persoanele intolerante la gluten. Nautul boabe este de la prietenii mei de la Sun Food, bineinteles. Este o prajitura care ne poate insoti cu succes la picnic, sigur o sa va indragostiti de ea daca o s-o incercati.

Negresa cu naut – Ingrediente (forma 22×20 cm)

  • 2 conserve naut boabe (480 g naut scurs)
  • 125 g zahar
  • 4 oua medii
  • 6 g praf de copt
  • 40 g cacao
  • 6 linguri ulei de arahide/floarea soarelui
  • 100 g ciocolata neagra/lapte
  • 1 pastaie vanilie (doar semintele)
  • 1 varf cutit sare

Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii