Lauraadamache.ro Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat
Lauraadamache.ro: Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat
02 Jun, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
3826
Marime text
Saptamana trecuta am facut un pandispan divin cu capsuni proaspete si parfumate si unt caramelizat. Consistenta pufoasa si gustul dat de untul caramelizat, m-au facut sa uit de dieta si sa gust doua felii destul de grosute. Eu l-am copt intr-o forma de 24 de cm (nu am alta mai micuta in tara), dar eu va sfatuiesc sa folositi o forma rotunda de 20 cm, daca vreti sa obtineti un pandispan mai inalt.
Ingrediente – Pandispan cu capsuni (forma rotunda 20 cm)
4 oua
120 g faina
120 g zahar
80 g unt
3 g praf de copt
160 g capsuni
1 plic zahar vanilat
1 varf cutit cu sare
esenta de capsuni (optional)
Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Ingrediente – Pandispan cu capsuni (forma rotunda 20 cm)
4 oua
120 g faina
120 g zahar
80 g unt
3 g praf de copt
160 g capsuni
1 plic zahar vanilat
1 varf cutit cu sare
esenta de capsuni (optional)
Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii