Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:16 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat

ro

02 Jun, 2014 00:00 3838 Marime text
Saptamana trecuta am facut un pandispan divin cu capsuni proaspete si parfumate si unt caramelizat. Consistenta pufoasa si gustul dat de untul caramelizat, m-au facut sa uit de dieta si sa gust doua felii destul de grosute. Eu l-am copt intr-o forma de 24 de cm (nu am alta mai micuta in tara), dar eu va sfatuiesc sa folositi o forma rotunda de 20 cm, daca vreti sa obtineti un pandispan mai inalt.

Ingrediente – Pandispan cu capsuni (forma rotunda 20 cm)

    4 oua
    120 g faina
    120 g zahar
    80 g unt
    3 g praf de copt
    160 g capsuni
    1 plic zahar vanilat
    1 varf cutit cu sare
    esenta de capsuni (optional)

Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii