Lauraadamache.ro Papanaşi prăjiţi
Lauraadamache.ro: Papanaşi prăjiţi
08 Oct, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
7118
Marime text
Nu fac foarte des papanaşi, deşi îi ador, dar ieri mi s-a făcut dor de bunica şi de papanaşii ei, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri şi am făcut reţeta de papanaşi a bunicii.
Pentru nişte papanaşi că la carte, bunica spunea că brânză de vaci trebuie să fie grasă şi foarte bine scursă, făină cernută de două ori, să îi prăjim într-o cratiţă cu fund gros şi focul să fie mic.
200 g făină
1 ou mediu
50 g zahăr
1 linguriţă praf de copt (4 g)
1 linguriţă plină coajă rasă de portocale
1 vârf cuţit sare
1 păstaie vanilie/1 plic zahăr vanilat
500 – 600 ml ulei de arahide pentru prăjit
Reţeta completă pe Lauraadamache.ro
Pentru nişte papanaşi că la carte, bunica spunea că brânză de vaci trebuie să fie grasă şi foarte bine scursă, făină cernută de două ori, să îi prăjim într-o cratiţă cu fund gros şi focul să fie mic.
Papanaşi prăjiţi (9 bucăţi) – Ingrediente
300 g brânză de vaci200 g făină
1 ou mediu
50 g zahăr
1 linguriţă praf de copt (4 g)
1 linguriţă plină coajă rasă de portocale
1 vârf cuţit sare
1 păstaie vanilie/1 plic zahăr vanilat
500 – 600 ml ulei de arahide pentru prăjit
Reţeta completă pe Lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii