Lauraadamache.ro Papanaşi prăjiţi
Lauraadamache.ro: Papanaşi prăjiţi
08 Oct, 2014 00:00
08 Oct, 2014 00:00
08 Oct, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
6929
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2014/10/08/pic/Reteta_zilei_08_10.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2014/10/08/pic/Reteta_zilei_08_10.jpg)
Pentru nişte papanaşi că la carte, bunica spunea că brânză de vaci trebuie să fie grasă şi foarte bine scursă, făină cernută de două ori, să îi prăjim într-o cratiţă cu fund gros şi focul să fie mic.
Papanaşi prăjiţi (9 bucăţi) – Ingrediente
300 g brânză de vaci200 g făină
1 ou mediu
50 g zahăr
1 linguriţă praf de copt (4 g)
1 linguriţă plină coajă rasă de portocale
1 vârf cuţit sare
1 păstaie vanilie/1 plic zahăr vanilat
500 – 600 ml ulei de arahide pentru prăjit
Reţeta completă pe Lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii