lauraadamache.ro Rulada cu gem de afine
lauraadamache.ro: Rulada cu gem de afine
26 Jul, 2018 09:47
ZIUA de Constanta
3046
Marime text



Pentru ca reteta de blat de pandispan pentru rulada nu contine praf de copt, vom avea grija sa mixam foarte bine albusurile si sa incorporam cu grija compozitia de galbenusuri si zahar in albusuri. Rulada, o data coapta, se ruleaza fierbinte in hartia de copt uda, apoi intr-un servet de bumbac trecut prin jet de apa rece si stors foarte bine. Dupa ce foaia de rulada se raceste foarte bine, eliminam servetul si hartia de copt si o umplem dupa preferinta.
Umpluturi diverse pentru rulada pufoasaCrema de vanilie este una dintre umpluturile mele preferate pentru rulada.
Crema de ciocolata este o alta umplutura extrem de delicioasa pentru aceasta rulada. Sotul meu o adora!
Daca alegeti o umplutura de gem pentru rulada, incercati-o cu gem de smochine sau un gem de prune, ambele extrem de delicioase.
Ingrediente – Rulada cu gem de afine (tava 35×25 cm)
5 oua
110 g zahar
110 g faina
1 pastaie vanilie
1 varf cutit sare
250 g gem de afine
50 g ciocolata alba (pentru decor)
fructe de padure (pentru decor)
Mod de preparare lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii