Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro Supa crema de rosii cu busuioc si parmezan

ro

08 Oct, 2018 10:25 1909 Marime text

Astazi va propun o reteta delicioasa si rapida de supa crema de rosii cu busuioc si parmezan. Recunosc ca am fost destul de sceptica cand am gustat prima data aceasta supa. Nu din cauza rosiilor si nici a busuiocului, ci datorita cojii de parmezan care este introdusa in supa in timpul fierberii. Nu va spun ce gust divin capata supa si cu cate pofta am mancat-o! Vara fac aceasta supa cu rosii proaspete, dar cand nu gasim in piata sau magazine rosii cu gust sau daca nu avem mult timp de stat in bucatarie, va recomand o conserva de rosii intregi de la Sun Food, dulci si gata decojite, numai bune de adaugat in supa sau mancare.

Supa crema de rosii cu busuioc si parmezan – Ingrediente (4 persoane)

1 conserva rosii intregi decojite Sun Food (400 g)
1 ceapa mica
1 tulpina telina apio (10 cm)
2 catei usturoi
1 coaja de parmezan (4-5 cm lungime)
1/2 lingurita rasa zahar
800 ml supa de legume/apa
7-8 frunze busuioc
2 linguri ulei de masline + 25 g unt
sare
piper

Mod de preparare: lauraadamache.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii