Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:50 23 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Tort cu crema caramel si crema de capsuni

ro

23 Aug, 2014 00:00 13518 Marime text

Ingrediente – Dacquoise (1 kg)

    300 g albusuri (6 oua mari)
    185 g zahar tos fin
    200 g zahar pudra
    140 g faina migdale
    140 g faina alune de padure
    75 g faina

Ingrediente – Crema ciocolata Mars

    4 ciocolate Mars mini
    100 ml lapte
    150 g mascarpone
    10 g gelatina foi/ 8 g gelatina granule
    500 ml frisca lichida indulcita

Ingrediente – Crema de caspuni

    300 g capsuni
    12 g gelatina foi/10 g gelatina granule
    250 g ricotta/mascarpone (am folosit mascarpone)
    60 g zahar

    300 g frisca lichida indulcita

Ingrediente – Decor tort

    200 g frisca lichida indulcita
    100 -150 g fulgi nuca de cocos
    crema ciocolata mars
    crema capsuni
    2 ciocolata mars mini
    2-3 caspuni

Rețeta completă pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii