lauraadamache.ro Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba
lauraadamache.ro: Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba
13 Dec, 2018 11:36
ZIUA de Constanta
2559
Marime text
Tort de Craciun, tort cu mousse de ciocolata alba si straturi subtiri de pandispan. Un desert deosebit pentru masa de sarbatori.
Tortul de Craciun cu mousse de ciocolata alba si portocale este o propunere delicioasa pentru sarbatorile de iarna din acest an. Straturile de pandispan pot parea destul de migaloase, dar pentru ca vom coace cate doua foi deodata si fiecare tava va sta in cuptor doar pentru 4 minute, prepararea lor se va incheia inainte de a ne da seama. Va recomand cu mare drag sa incercati acest tort de Craciun, reteta nu este deloc complicata.
Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba – Ingrediente (tort 16 cm diametru)
Foi pandipaspan pentru tort de Craciun – Ingrediente 10-11 foi
100 g faina
50 g cacao
6 oua medii
150 g zahar
1 pastaie de vanilie
80 g unt
1 varf cutit sare
Mousse de ciocolata si portocala – Ingrediente
600 ml smantana naturala pentru frisca
150 g zahar tos fin
40 ml apa + 40 ml suc de portocala
200 g ciocolata alba
10 g gelatina foi
1 portocala mare (doar coaja rasa)
Ornamente Tort de Craciun
300 g ciocolata alba
100 g cca fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare pe Reţete culinare Laura Adamache
Tortul de Craciun cu mousse de ciocolata alba si portocale este o propunere delicioasa pentru sarbatorile de iarna din acest an. Straturile de pandispan pot parea destul de migaloase, dar pentru ca vom coace cate doua foi deodata si fiecare tava va sta in cuptor doar pentru 4 minute, prepararea lor se va incheia inainte de a ne da seama. Va recomand cu mare drag sa incercati acest tort de Craciun, reteta nu este deloc complicata.
Tort de Craciun cu mousse de ciocolata alba – Ingrediente (tort 16 cm diametru)
Foi pandipaspan pentru tort de Craciun – Ingrediente 10-11 foi
100 g faina
50 g cacao
6 oua medii
150 g zahar
1 pastaie de vanilie
80 g unt
1 varf cutit sare
Mousse de ciocolata si portocala – Ingrediente
600 ml smantana naturala pentru frisca
150 g zahar tos fin
40 ml apa + 40 ml suc de portocala
200 g ciocolata alba
10 g gelatina foi
1 portocala mare (doar coaja rasa)
Ornamente Tort de Craciun
300 g ciocolata alba
100 g cca fulgi de nuca de cocos
Mod de preparare pe Reţete culinare Laura Adamache
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii