lauraadamache.ro Tort Mimoza cu crema de vanilie si ananas
lauraadamache.ro: Tort Mimoza cu crema de vanilie si ananas
30 Jul, 2018 11:12
ZIUA de Constanta
2855
Marime text



Tort Mimoza – Ingrediente (tort 24 cm Ø)
Ingrediente Pandispan pufos pentru Tort Mimoza (24 cm Ø)
6 oua
180 g zahar
150 g faina
30 g amidon de porumb
1 varf cutit sare
1 lingurita plina coaja rasa de lamaie
Ingrediente – Crema de vanilie si ananas pentru Tort Mimoza
400 ml lapte de vaca
100 ml smantana lichida naturala pentru frisca
40 g amidon de porumb
5 galbenusuri medii
125 g zahar tos fin
1 pastaie vanilie
1 lingurita rasa coaja de lamaie
200 ml frisca lichida naturala pentru frisca + 25 g zahar pudra vanilat
4 g gelatina foi/3 g gelatina praf
6 felii de ananas Sun Food
Ingrediente Sirop pentru Tort Mimoza
100 ml suc de ananas din conserva Sun Food
100 ml apa
125 g zahar tos fin
50 ml lichior Limoncello
Ingrediente decor Tort Mimoza
miez sfaramat pandispan
150 ml smantana lichida pentru frisca + 15 g zahar pudra vanilat
2-3 linguri fulgi de cocos
Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii