Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 30 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini tarte cu linte si bacon

ro

29 Dec, 2017 12:03 2530 Marime text
In perioada sarbatorilor de iarna, mai ales de Revelion, imi place sa pregatesc multe aperitive delicioase si rapide. Aceste mini tarte cu linte si bacon sunt atat de gustoase si simplu de facut, chiar trebuie incercate. In meniul italian de Revelion, lintea este mereu prezenta, in general se serveste cu cotechino, un tip de carnati grosi preparati din carne si slanina de porc, destul de grasi dar deosebit de gustosi. Se spune ca orice preparat cu linte consumat in noaptea de Revelion ne va aduce bogatie in anul care urmeaza. Astazi va propun un aperitiv simplu cu linte, sa va poarte noroc in 2018. Pentru aceaste mini tarte, am folosit o minunata conserva cu linte de la prietenii mei de la Sun Food.

Mini tarte cu linte si bacon – Ingrediente (6 mini tarte – 10 cm Ø)

1 pachet aluat foietaj dreptunghiular
240 g linte Sun Food
1 catel usturoi
100 g bacon
sare
piper
2 linguri de ulei floarea soarelui

Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii