Penne cu fasole si ton
Penne cu fasole si ton
Una dintre combinatiile preferate de noi, cand vine vorba despre pastele penne, este cea dintre fasolea boabe si ton. La prima vedere nu pare ceva deosebit, dar va garantez ca aceste paste sunt foarte gustoase. Nu sunt dietetice, adevarat, dar nu se intampla nimic daca le mancam din cand in cand. Nu renuntati la pesmetul crocant, pe care va recomand sa il faceti in casa, completeaza de minune preparatul final. Pentru aceasta reteta am folosit o delicioasa conserva de fasole boabe de la prietenii nostri de la Sun Food.
Penne cu fasole si ton – Ingrediente 2 persoane
- 200 g paste penne
- 2 felii de paine rustica veche de 2-3 zile
- 1 conserva ton in suc propriu (160 g)
- 1/2 conserva fasole boabe Sun Food (200 g)
- 4 fileuri ansoa in ulei
- 8 rosii picaddilly/10 rosii cherry
- 2 catei usturoi
- 1 salota/1 ceapa mica alba
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura patrunjel tocat (optional)
- 50 ml vin alb demisec
- sare
- piper proaspat macinat
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp