ecuisine.ro Piept de pui la tigaie
ecuisine.ro: Piept de pui la tigaie
17 Jun, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
6456
Marime text
Ingrediente
- 2 bucăţi de piept de pui fără os, cu piele
- 1 lingură ulei de masline
- 6 cepe verzi, curăţate şi mărunţite
- jumătate de lingurită de zahăr pudră
- 6 cartofi noi, tăiaţi pe lungime
- 1 buchet de arpagic proaspăt, tocat mărunt
- sare si piper negru, proaspăt măcinat:
- 50 g de unt
- 200 g de ciuperci sălbatice, curăţate şi tăiate mărunt
- 4 cepe roșii, tocate mărunt
- 200 mg de brânză de vaci
- 8 cozi de usturoi sălbatic, tocate fin
Reţeta integrală o puteţi găsi pe ecuisine.ro
Din aceeaşi categorie
Piept de pui cu sos de smochine
Salată de dovlecei cu pui
Pui în crustă de parmezan
Frigărui de pui cu sos de usturoi
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii