Pizza umpluta cu spanac
Pizza umpluta cu spanac
08 Nov, 2017 09:07
ZIUA de Constanta
2229
Marime text
Foarte buna si deloc greu de facut, aceasta pizza umpluta cu spanac poate fi perfecta pentru un pranz in aer liber. Bineinteles ca o puteti servi ca aperitiv sau chiar la micul dejun, asta daca preferati un mic dejun mai consistent.
Ingrediente – Pizza umpluta cu spanac
Ingrediente aluat pt o forma dreptunghiulara de cuptor de 40 cm
600 g faina
250 ml apa
50 ml vin alb
25 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
2 linguri ulei masline
1 lingurira zahar/miere
2 lingurite rase sare
Ingrediente umplutura Pizza
1 kg spanac congelat
200 g carne tocata condimentata ( eu am folosit carne tocata din carnati)
200 g mozzarella
3 catei usturoi
2-4 linguri ulei masline
2-3 linguri ulei de masline pt uns pizza
Pizza umpluta cu spanac - Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii