Plăcinte de cartofi la tigaie
Plăcinte de cartofi la tigaie
13 Jul, 2017 09:08
ZIUA de Constanta
3374
Marime text
Pentru o gustare sau un pranz simplu si delicios, va propun aceste placinte de cartofi la tigaie, umplute cu cascaval si sunca. Noi le-am mancat cu salata, dar la fel de bine se pot servi simple, calde sau reci.
Și un desert cât se poate de delicios Cremă la pahar cu 3 ingrediente
Placinte de cartofi la tigaie – Ingrediente (6 placinte umplute)
- 500 g cartofi fierti si curatati (cantariti dupa ce ii curatam)
- 100 g faina
- 1 ou mediu
- 30 g parmezan ras
- sare
- piper
- 100 g sunca de Praga + 100 g cascaval (pentru umplutura)
- 1-2 linguri ulei de masline
Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii