Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 05 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poftă bună cu Gina Bradea Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă

ro

08 Mar, 2016 08:21 2649 Marime text

 
Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă reprezintă una dintre feluritele variante ale renumiţilor „Cantucinni cu migdale“ (Biscotti di Prato), renumitele fursecuri ce-şi trag originile din vremea Renaşterii florentine. Extrem de fini şi aromaţi, crocanţi, aceşti biscuiţi sunt minunaţi de ronţăit la micul dejun, desert, gustare, la pacheţel sau la tv.
 
Ce folosim pentru reţeta de Cantucinni cu cacao şi ciocolată albă

Ingrediente (pentru 6 persoane)

  • Făină 00 250 g
  • Cacao 30 g
  • Zahăr 150 g
  • Ciocolată albă 175 g
  • Ouă întregi 2 buc
  • Unt 60 g
  • Praf de copt 8 g
  • Coajă de portocală răzuită. 
Modul de preparare îl puteți găsi pe pofta-buna.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii